Inscriere

*Inscrierile sunt valabile doar pentru prezenta online !

Selectați ediția la care doriți să participați:

NUME/PRENUME (obligatoriu)

MAIL (obligatoriu)

TELEFON (obligatoriu)

JUDET (obligatoriu)

LOCALITATE (obligatoriu)

INSTITUTIE (obligatoriu)

ADRESA INSTITUTIE (obligatoriu)

PACHET (obligatoriu)

GRAD PROFESIONAL (obligatoriu)

SPECIALIZARE (obligatoriu)

CNP – Se solicită pentru validarea certificatului de participare de către Colegiul farmaciștilor din Romania (obligatoriu)

Selectați tipul facturii:

Pentru factură pe Persoană juridică completați câmpurile de mai jos:
Nume firmă
CIF firmă
Adresă firmă

Observatii

Apasarea butonului “Send” echivaleaza cu acceptarea Termenilor si Conditiilor !

Termeni si Conditii     

Eveniment creditat EFC 

Pentru informaţii suplimentare şi sprijin la înscriere:

Plata taxei de participare: Cont RON: RO94 BACX 0000 0003 3054 6010 deschis la Unicredit Tiriac Bank, sucursala Alba Iulia București, EXCLUSIV HOUSTON NPA S.R.L. – CUI 25249091, J40/3074/09.03.2009, cu mențiunea “Farma Practic (+ luna evenimentului)”. După plată, vă rugăm să ne trimiteți o copie după OP pe e-mail la alexandru.cujba@houston.ro, mobil 0757.318.187 sau pe fax 021-317.09.43.

SC Exclusiv Houston Npa SRL (Houston Npa) respectă legislaţia română în vigoare privind prelucrarea datelor cu caracter personal, în speţă Regulamentul European 2016/679 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Pentru mai multe detalii legate de GDPR va rugam sa accesati GDPR Houston NPA

IMPORTANT:

Participanților înscriși (taxă plătită) care nu se prezintă la eveniment li se returneaza taxa, în următoarele condiții: dacă au anunțat organizatorii cu pană la 5 zile (lucrătoare) înainte de eveniment – 100% taxa returnată; dacă au anunțat organizatorii cu pană la 2 zile (lucrătoare) înainte de eveniment – 50% taxa returnată; pentru neparticiparea la eveniment din varii motive – 0% taxa returnată.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.