Blog

Testimoniale

Cătălina Tira – asistent farmacie, Bucureşti, participant la a 45-a ediţie Farma Practic, Poiana Braşov

 „  Fiind prima dată cand particip la un asemenea eveniment nu ştiam cum o să fie, dar a fost o surpriză plăcută, atât organizarea cât si tematica (din care cele mai interesante mi s-au părut cele prezentate de farm. Andreea Ulea, conf. univ. dr. Laurenţiu Nedelcu, conf. univ. dr. Andreea Arsene, dr. Valeria Herdea).  Aş dori, în viitor, să mai particip şi la alte ediţii ”.

Florentina Mavrogheni – asistent farmacie, Bucureşti, participant la a 45-a ediţie Farma Practic, Poiana Braşov

“ Pentru mine totul a fost interactiv şi interesant. Aştept cu interes o viitoare ediţie Farma Practic ”.

Daniela Capezan – asistent farmacie, Drobeta Turnu Severin, participant la a 38-a ediţie Farma Practic, Băile Herculane

“ M-am simţit extraordinar şi am învăţat multe lucruri noi. 

Dr. Silviu Verzea – medic primar chirurg şi director medical – Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț, participant la ediţia pilot a Conferinţei Naţionale “Optimizarea, Performanţa şi Calitatea în Sănătate”

“ Consider că am asistat la o manifestare științifică de valoare și am profitat din plin de toate prezentările făcute. ”

Dr. Davidescu  Marilena, director medical, Spital Judetean de Urgenţă Târgu Jiu, participant la ediţia pilot a Conferinţei Naţionale “Optimizarea, Performanţa şi Calitatea în sănătate”

“ Felicitări echipei  pentru tema conferinței. Tema reprezintă o preocupare pentru fiecare echipă manageriala, pentru lectorii profesioniști și   obiectivi. De asemenea, felicitari pentru subiectele alese,  precum și pentru modul interactiv de abordare a discuțiilor. Mulțumesc și sper să fie doar începutul unor astfel de evenimente. ”

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.