Echilibrul “fragil” intre farmacist de circuit deschis si manager de farmacie- ultimul tren?!

Farm. Cristian Roth-Gross

Ce inseamna independenta farmaciilor “independente” si de cine depinde ea?

Rocker-ul farmacist Cristian Roth-Gross va fi prezent la webinarul Farmacia, suma a(sum)arilor, in perioada 19-20 februarie! Webinarul este adresat farmacistilor si asistentilor de farmacie.

Sa-l cunoastem mai bine pe farmacistul Roth-Gross, vicepresedinte al Colegiul Farmacistilor Bistrita-Nasaud!

“Sunt un farmacist ajuns la 47 de ani, casatorit cu Venera Roth-Gross, cea mai buna profesoara din Romania impreuna cu care avem doi baieti minunati, Markus si Mathias. Deocamdata, nu par sa fie atrasi de traseul tatalui lor, mai vedem…

Din 1999 activez in propria farmacie. Am inceput asociat cu o doamna farmacist, actualmente sunt unic asociat de mai bine de un an.

Mi-a placut intotdeauna ce am facut, dar nu pot sa nu remarc faptul ca lucrurile s-au degradat progresiv. La un moment dat, am inceput timid sa ma implic, apoi un pic mai mult, actualmente fiind la al doilea mandat ca vicepresedinte al colegiului BN si reprezentant in Adunarea Generala.

Am incercat mereu sa pastrez acel echilibru intre farmacistul de circuit deschis si managerul farmaciei. Din pacate, provocarile momentului fac in asa fel incat balanta se inclina catre partea de management. Cine stie, poate ca vom reusi sa re-echibram balanta. Nu m-as lipsi de satisfactia momentului cand un pacient iti multumeste pentru recomandarile facute. In orice caz, e mult de schimbat. Poate ca acum ar fi ultimul tren.

Pe plan personal, sunt implicat puternic in zona minoritatilor, fiind etnic german. Din 2017 ocup functia de presedinte al Forumului Democrat German filiala BN, fiind foarte implicat in actiuni si manifestari ce aduc aminte de sasii care au populat pana nu demult meleagurile transilvane, de traseul lor, de importanta mostenire culturala si de valoroasele edificii ce au ramas dupa acestia.

Ca hobby, pe primul loc sta rock-ul. Sunt un rocker si asa voi parasi acesta lume.

Mi se pare ca am multe in comun cu spiritul echipei Houston, spunem ce avem de spus fara prea multe inflorituri.